Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Szeptember 03. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Iskolakezdésre laptop!

Iskolakezdésre laptop!

Nyakunkon a szeptember és vele együtt az iskola, főiskola és egyetem kezdés. Egyéb fontos dolgok mellett a mai felsőfokú oktatás nélkülözhetetlen kelléke a laptop.

Jegyzetek, tandíj, kollégium, albérlet és még sorolhatnánk milyen költségek merülnek fel az újdonsült főiskolai és egyetemi hallgatók életében így az iskolakezdéskor. És természetesen a 21. századi felsőoktatás elengedhetetlen kelléke a számítástechnika, méghozzá a laptop.

A rengeteg felmerülő költség mellett ez tovább növeli az iskolakezdés anyagi vonzatát. Sokakban felmerül a kérdés, valóban szükséges e egy vadonat új laptop beszerzése több száz ezer forintért, illetve a használt gépek megfelelő teljesítményűek e az iskolában felmerülő feladatok elvégzéséhez?

A PCkirakat.hu Győrben évek óta foglalkozik használt számítógépekkel, mellyekre minimum hat hónap garanciát vállalnak így a sokak által visszatartó erőként számon tartott ok a használt gép vásárlásánál náluk megoldott, áraik viszont messze elmaradnak a vadonat új gépek áraitól, így költségkímélő megoldást nyújtanak az iskolakezdéshez számítógépet vásárlóknak.

Természetesen ezeknek a gépeknek a teljesítménye bőven elegendő az iskolai feladatok elvégzéséhez, a rájuk vállalt garancia pedig biztosítja, hogy a felmerülő problémák esetén helyben tudják azokat orvosolni. Így akár kisebb összegből megoldott az újdonsült főiskolások számítástechnikai háttere a tanulmányaikhoz.
Használt számítógépekkel és számítástechnikai termékek adás-vételével kapcsolatban, Győr belvárosában a PCkirakat.hu mindenki számára segítséggel és tanáccsal szolgál:

PCkirakat.hu kft. Számítástechnikai szaküzlet és szerviz
Cím: 9021, Győr, Baross út 7.
Tel: 20/40-40-100 vagy 20/592-10-87
Honlap: pckirakat.hu
E-mail: info@pckirakat.hu
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?