Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Április 24. 12:00, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Ismét ámulatba ejt Lui bűvész - VIDEÓ

Lui bűvész, mint sok hazai hírességünk önkéntes karanténban van családjával immáron hatodik hete.

Az ismert illuzionista azonban nem tudott közönsége nélkül meglenni, így kitalálta, hogy minden vasárnap este élőben bejelentkezik rajongói oldalán.

- Az első napokban megmondom őszintén nagyon megijedtem, hiszen a vírus előtt kifejezetten pörgős életet éltem, sok fellépéssel. Ahogy jöttek a hírek a vírus terjedéséről, tudatosult bennem, hogy most meg fog állni minden bizonytalan ideig. Úgy éreztem muszáj kitalálnom valamit, ami engem is „lázba hoz” hétről-hétre. Ekkor jött az ötlet, hogy ha online formában is, de tartok heti 1 műsort, ami talán a családoknak is apró varázslatot visz az egyhangú napokba. – nyilatkozta Lui.
Ez a kezdeményezés annyira jól sikerült, hogy a húsvéti videóját több, mint nyolcezren nézték meg.

Lui előző héten ismét különleges varázslattal készült rajongóinak, hiszen egy vérpezsdítő spanyolos hangulatú műsort adott. Láthattunk vörös rózsát, tüzes számokat és egy virtuóz kártyás manipulációt.

- Mindig is szerettem a kézügyességre alapuló bűvésztrükköket. Manapság nagy divat a technikai eszközökkel való bűvészkedés, de tapasztalatból mondom, hogy a nézőket a mai napig jobban lenyűgözi, ha egy bűvész boszorkányos kézügyességgel varázsol - mondta Lui.

Az élő bejelentkezés végén olyan meglepő dolog történt, amire még rajongói sem számítottak. Nézd meg Te is milyen trükkel ejtette ámulatba Lui a nézőket.

Címkék: bűvész, Lui, trükk, varázslat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.