Városlista
2022. december 2, péntek - Melinda

Hírek

2012. Március 06. 14:30, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI

Ismét Pintér Attila a Győri ETO FC vezetőedzője

Ismét Pintér Attila a Győri ETO FC vezetőedzője

Ismét Pintér Attila lett a labdarúgó OTP Bank Ligában második Győri ETO FC vezetőedzője.

A klub keddi sajtótájékoztatóján ugyan bemutatták a trénert, aki a hétfőn menesztett Csertői Aurélt váltja a kispadon, de a szerződést még nem írták alá a felek.

Pintér Attila - aki 1993-ban és 1994-ben másfél évig a klub játékosa volt - 2009 júniusában lett először a Győr vezetőedzője, első szezonjában mindjárt bronzérmet szerzett a csapattal, amellyel így az Európa Ligában indulhatott. A második számú kontinentális kupasorozatban a gárda a szlovák Nyitrát, majd a kazah Atyrau csapatát, s nagy meglepetésre a francia bajnokság akkori ötödik helyezettjét, a Montpellier-t is búcsúztatta, ám a selejtező utolsó körében már nem bírt a horvát Dinamo Zagrebbel.

A szakemberrel napra pontosan egy éve közös megegyezéssel bontottak szerződést azt követően, hogy a gárda a tizedik helyre csúszott vissza a bajnoki tabellán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 19:50, csütörtök | Sport

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin

Beszélgetés Dominik GT-vel a Therwoolin VIII. Zemplén rally után.

2022. December 01. 13:54, csütörtök | Külföld

Lavrov: nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtöki moszkvai, az európai biztonság kérdéseiről megtartott sajtótájékoztatóján.

2022. December 01. 13:52, csütörtök | Külföld

A horvát kormány döntött az üzletek vasárnapi zárva tartásáról

A horvát kormány csütörtökön döntött az üzletek részleges vasárnapi zárva tartásáról - közölte Marin Piletic munkaügyi miniszter a kabinet ülését követő sajtótájékoztatóján.

2022. December 01. 13:41, csütörtök | Belföld

Letartóztatásban a férfi, aki baltával fenyegette a rendőröket

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája mindenben egyetértett a nyomozó ügyészség letartóztatás elrendelésére irányuló indítványával.