Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2010. Április 22. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Hair-Center Szépségszalon

ISMT TVLTOZTATJUK!

ISMT TVLTOZTATJUK!

Tavaszi akciónk keretében a megújulás átváltozás jegyében ismét lehetőséget biztosítunk egy szerencsés hölgy számára, hogy teljesen átváltozhasson. Ehhez nem kell m&

Addig is emlékeztetőül és kedvcsinálónak ajánlom figyelmükbe tavalyi átváltoztatjuk kampányunk ........

A szépség relatív. Mit is jelent? Mindenkinek más és más jelentőséggel bír. Ez így is van rendjén. Viszont nem mindenki tudja azt magáról, hogy mi számára a legelőnyösebb hajviselet, smink, vagy ruhadarab. Ebből a gondolatsorból adódik mottónk, A szépség belülről fakad, de a többit nyugodtan bízza ránk."

Kreatív tervezés megvalósításával foglalkozó szakértő csapatunk, amely stylist irányításával fodrász, kozmetikus, testkezelő, kéz- és lábápoló munkatársak alakítanak ki egy személyre szabott harmonikus összképet. Ezzel belső szépségünk is kiteljesedik, mivel ha valami olyat látunk magunkon, ami kívülről is tetszik és egyéniségünkkel is teljes harmóniában van, azzal már hozzásegítettünk egy kellemes érzéshez, mely szebbé teheti a mindennapokat. Stylistként számos portfolió és reklámfotózáson vettem részt, így tapasztalatból mondhatom, hogy bárki hihetetlen átváltozáson mehet át és a végeredmény magáért beszél. Mindezt valós látványként és nem photoshop által kreált képzeletbeli csodanő hatásra" gondolok.

2009,November 13-14 -én tartott kedvezményes nyílt napok alkalmával sok új vendégünk megismerkedhetett szolgáltatásainkkal. Sikeres kampányunk folytatásaként December 23.-án nyereménysorsoláson vehettek részt vendégeink melynek díja egy teljes tváltoztatatás". Nyertesünk va Pannonhalmáról 3 fiú édesanyja a dolgos hétköznapok után egy hercegnői kényeztetében vehetett részt.

Ime az eredmény képekben:

Stylist tanácsadás

Kozmetika: kiskezelés, arcmasszázs bőrtípusnak megfelelő célzott hatóanyaggal és pakolással
szempilla-, szemöldök festés, szemöldök igazítás, feszesítő és fogyasztó testtekercselés infraszauna hatásával fokozva,
Fodrászat: hajhosszabbítás hajdúsítás 80 tincs 35-40cm-es prémium minőségű európai hajból hajfestéssel, kényeztető pakolással, kész party frizurával.
Kéz- és lábápolás: zselés műköröm , paraffinos kézápolás, pedikűr lábmasszázsal lakkozással.

Smink: 3D műszempilla mely a láthatatlan illesztésnek köszönhetően teljesen természetes hatást biztosít, alkalmi vagy nappali smink felső kategóriás dekor kozmetikumok felhasználásával
Thai masszázs: 60 perces eredeti tradicionális Thai masszázs

Várjuk szeretettel régi és új vendégeinket a Hair-Center Szépségszalon Győr Fehérvári u.3. (régi Interspar-Centerben)
info@hair-center.hu www.hair-center.hu

Hair-Center bejelentkezés: hajhosszabbítás, hajdúsítás , női-férfi fodrászat, thai masszázs, műköröm, manikűr, pedikűr: +36-70/7769-324

Beauthy24 kozmetika bejelentkezés: női férfi kozmetika, smink tetoválás, testkezelés,: +36-20/222-0055


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

2024. Május 11. 08:14, szombat | Helyi

Mitől vidám a Vidám Paradicsom?

Üdv a paradicsomban! – így köszöntötte stábunkat Balogh Imre Csaba a Greencoop Hungary Kft. ügyvezetője.

2024. Május 11. 07:11, szombat | Helyi

Egyedülálló vizsgálatot végeznek a Széchenyi István Egyetem munkatársai

Igazi kuriózum az a vizsgálat, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem Építőanyag- és Szerkezetvizsgáló Laboratóriumában végeznek az intézmény munkatársai.

2024. Május 10. 09:11, péntek | Helyi

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján.