Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 11. 14:32, csütörtök | Bulvár
Forrás: FH

Ismét fehérneműnapot tartottak Brazíliában

Ismét fehérneműnapot tartottak Brazíliában

A Finissimo weboldal negyedik alkalommal rendezte meg Brazíliában a Nemzeti Fehérneműnapot, a kezdeményezés 2003-ban indult New Yorkból.

Az esemény célja nem más, mint a fehérnemű népszerűsítése. "A Nemzeti Fehérneműnap célja, hogy az emberek felfigyeljenek ezeknek a láthatatlan daraboknak a fontosságára, amelyeket mindig elsőként veszünk föl, és utolsóként veszünk le" - írja a Finissimón Maria Thereza Laudares divattanácsadó. A fehérneműbe öltözött modellek idén is a legforgalmasabb helyeket, a buszpályaudvarokat és a plázákat lepték el.


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.