Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Január 19. 07:03, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ismét vetkőzött a kebelcsoda, Keeley Hazell

Ismét vetkőzött a kebelcsoda, Keeley Hazell

Keeley Hazell nevét azért ismeri egy egész világ, mert szereti dús kebleit mutogatni, így nem meglepő, hogy legújabb fotózásán is a dekoltázsán volt a hangsúly - csak most egy kicsit másképp.

Az elmúlt hat évben az időjárás és a tőzsde helyzete mellett egy új témával is gazdagodtak a britek, méghozzá Keeley Hazell dekoltázsával. A csinos modell ugyanis a szigetország egyik legkedveltebb szépsége lett dús kebleinek, és szemérmetlenségének hála. Így nem csoda, hogy az amerikai magazinok is lecsaptak rá, most éppen a Maxim. A fotók stílusa a földrészváltással sem változott, hiszen garbóban aligha lennének kíváncsiak Keeley-re. Tehát továbbra is mindenki kedvére gyönyörködhet az ifjú szépség domborulataiban. Bár a szokásosnál azért egy fokkal visszafogottabbak a képek, mert az újság stílusába csak a finoman erotikus művek férnek bele.

Keeley hosszú távra tervezi az amerikai tartózkodását, mert szeretne hollywoodi csillaggá válni. Színészkedni ugyan nem tud, és hangja sincs valami jó, de két meggyőző érvet fel tud mutatni a producereknek. Ők pedig soha nincsenek ellene egy kis meztelenségnek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.