Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 05. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Istenes Bence a negyedik randin csókolta meg Iszak Esztert

Istenes Bence a negyedik randin csókolta meg Iszak Esztert

Az RTL Klub és a Viva Tv legújabb üdvöskéi, Istenes Bence és Iszak Eszter egy párt alkotnak. A fiatalok még a nyáron tetszettek meg egymásnak, de románcuk csak mostanában tudott kibontakozni.


Istenes Bence újra szerelmes. Az RTL Klub NekedValó című műsorának egyik házigazdája ugyanis néhány hete egy párt alkot a nem olyan régen a Viva Tv-hez került Iszak Eszterrel. A fiatalok egy percig sem próbálták eltitkolni kapcsolatukat, hiszen mint azt Bence is mondja, nagyon jól kijönnek egymással. „Néhány hete vagyunk csak együtt, de nagyon jól kijövünk. Esztert még a nyári Viva Tv műsorvezető castingon ismertem meg, és már ott feltűnt, hogy milyen csinos, nyitott, vidám lány, azonban akkor még volt barátja és nem akartam belemászni a kapcsolatukba. Amikor beköltözött a Való Világ villájába, akkor megint felfigyeltem rá. Pár hétre rá elkezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy már nincs együtt a párjával, ezért úgy gondoltam, nincs veszíteni valóm.” – mondta Bence a NapiászOnline-nak, aki azt is elárulta, hogy hogyan és milyen módszerrel hódította meg a lányt.

„Amikor kijött a villából, elkezdtünk egymásnak írogatni Facebookon, majd az egyik adás felvételénél belecsempésztem a táskájába egy csokitojást azzal a szöveggel, hogy „Ne csak otthon mosolyogj.” Aztán elhívtam randizni, de én nem vagyok olyan, aki egy moziba viszi a lányt. Szeretek beszélgetni, ezért egy kávézóba vittem Esztert és 4-5 órán keresztül csak dumáltunk. Aztán a harmadik vagy negyedik randin nálunk filmeztünk, és ekkor történt az első csók. Egymásra néztünk és valamikor elcsattant.” – újságolta a műsorvezető, aki azt azonban nem árulta el, hogy megtörtént-e már a „csoda” kettejük között.


A fiatalok tehát vígan élik világukat, eközben pedig Istenes Bencét már az RTL Klub berkeiben is csak „kisbalázs”-ként emlegetik, hiszen nagyon sokan Sebestyén Balázshoz hasonlítják őt. „Még amikor az RTL Klubhoz kerültem, akkor mindenkinél ez volt a téma, de egyáltalán nem zavar, hogy Balázshoz hasonlítanak. Mindenkit hasonlítanak valakihez, nekünk pedig nagyon hasonló a stílusunk, ráadásul ugyan annál a csatornánál kezdtük a pályafutásunkat, arról nem is beszélve, hogy pimaszok vagyunk. Folyamatosan formálódik az ember egyénisége, és nyílván én is azon dolgozom, hogy a jövőben majd másmilyen műsorokat is kaphassak az RTL Klubnál, ahol esetleg meg tudom mutatni azt, hogy azért nem vagyunk mi annyira egyformák.” Mindezek ellenére még maga Sebestyén Balázs is bevallotta a reggeli rádióműsorában, hogy Bencével kapcsolatban olyan az érzése, mintha a kisöccse lenne.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.