Városlista
2024. augusztus 6, kedd - Berta

Hírek

2014. Június 30. 08:40, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Iszik és dohányzik a várandós modell, mert magzata nem lány

Iszik és dohányzik a várandós modell, mert magzata nem lány

Kiborult, mert kislányt szeretett volna, és kiderült, hogy fiút vár.

Josie Cunningham bevallotta, hogy immáron 20 napja dohányzik, mintha misem történt volna, noha gyermeket hord a szíve alatt. Sőt, bánatában borozgatott is, amikor kiderült, hogy magzata, minden várakozása ellenére nem kislány, hanem fiúcska - írja a Daily Mail.

A várandós híresség azt mondja, a borral a hír felett érzett csalódását próbálta leküzdeni, miután az első szál cigaretta nem enyhítette a fájdalmát, de még az utána elszívott egy doboz cigarettától sem lett jobb a közérzete. Kénytelen volt hát borozgatni egy keveset, hogy képes legyen úgy-ahogy összeszedni magát.

A kismama kijelentette, ha tudta volna, hogy fia, és nem kislánya születik, akkor bizony inkább választotta volna az abortuszt, és szíve vágyának engedve, akkor részt vehetett volna a Big Brother adásaiban.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.