Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. Április 06. 07:35, péntek | Bulvár

Iszonyatos balszerencse az Áll az alkuban- Gundel Takács Gábor is csak csóválta a fejét

Iszonyatos balszerencse az Áll az alkuban- Gundel Takács Gábor is csak csóválta a fejét

Dóri nagyon balszerencsés volt az április 5-én képernyőre kerülő adásban.

Mint korábban írtuk, Czeglédi Dóra játéka először a március 19-i adásnapon került képernyőre: a dekoratív lány eleinte rossz érzékkel nyitogatta a táskákat, majd szerencsésebben mondta be a számokat, végül a kétmilliós ajánlatot elfogadta. A 23-as is előkerült, a C és a D között hezitált, végül az újrajátszás jutott neki, aminek láthatóan nagyon örült. Rövidre rá kiderült, hogy a másik fémtáskában a duplázás lapult, azaz 4 millióval mehetett volna haza.

A lány tehát játékban maradt, és jó pár nappal később újra kiülhetett – ez történt a mai adásban, április 5-én. Ebben a vetélkedőben nemigen számít a tudás, olvasottság (csak egy kvízkérdés van, az is igen egyszerű), az egész a szerencséről, esetleg a jó megérzésekről szól, illetve arról, ki mennyire kockázatkedvelő, ki hogyan bírja a stresszt, mennyire vakmerő, vagy épp mennyire van rászorulva a pénzre. Ennek fényében nem lehet hibáztatni a Dórika néven játszó lányt: egyszerűen pokoli pechje volt.

Az utolsó hat táska legnagyobbja is csak 100 ezret rejtett, Gundel Takács Gábor fejcsóválva közölte is, hogy nem emlékszik ilyen negatív szériára, pedig levezetett rengeteg adást. Ekkor jött egy 50 ezres ajánlat, ami a múltkori kétmillió mellett gyötrelmesen alacsony volt, így nem is fogadta el.

A végjáték

Dóri lemondóan arról beszélt, hogy a pénz jön és megy, és nagy nyereményt ugyan nem kap, de barátokat gyűjtött a műsorban. A következő, 75 ezres, majd 70 ezres ajánlat sem volt elfogadható, közben jöttek a „sok pénzes ember boldogtalan"-szerű vigaszok a játékostársaktól. Végül kiderült, hogy a 100 ezres táska volt nála - ami nem rossz pénz, ha kaparós sorsjegyen nyeri, vagy az utcán találja az ember, amint fújja a tavaszi szél.

„Kaptam egy lehetőséget, és ahelyett, hogy értékeltem volna, a szívem után mentem... Önző vagy mohó voltam... Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt ez a pár hónap. Tanultam belőle... minden okkal történik." – könyvelte el az estét könnyes szemmel.

Jött a 23-as táska, ekkor Dóri elmondta, hogy leginkább az újrajátszástól tart. Ez most elkerülte, duplázott, így 200 ezerrel ment haza, ami tizede a múltkor megnyert, majd elhagyott kétmilliónak.

Képek: Czeglédi Dóra / instagram- TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.