Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 25. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosan mű a sztárfeleség

Iszonyatosan mű a sztárfeleség

Priscilla Presley szakmai teljesítménye miatt aligha kap majd saját szobrot a hírességek panoptikumában. De szerencsére ezt nem fogja hiányolni, ha a tükörbe néz.

Elvis Presley volt felesége már túl van a hatvanon, mégsem tudta elfogadni az idő múlásával járó változásokat, és szemlátomást szélmalomharcot vív az öregedéssel. Folyamatosan fiatalító kezelésekre jár, melyeket nem túl szerencsés, össze-vissza kombinálni egymással, és túl gyakran alkalmazni. Priscilla már szinte mindent kipróbált. A végeláthatatlan listán szerepel számos botox-kezelés, egy teljes arcplasztika, ráncfeltöltés, kémiai hámlasztás, szemhéjplasztika, és némi arcfeltöltés. Ennek köszönhetően már-már ijesztő látványt nyújt a tükörsima homloka, a rezzenéstelen arca, és a felhúzott homlok a felvarrt szemhéjakkal. Szinte kifogástalan a bőre, a szeme körül és alatt egyetlen szarkaláb sem éktelenkedik, a szemöldök közötti részt is tükörsima, a szájzug ráncait is eltűntették, de az összkép mégis mesterkélt, és élettelen. A panoptikumban talán jól mutatna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.