Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Július 01. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosan néz ki Kylie

Iszonyatosan néz ki Kylie

Az általában mindig csodás külsővel megjelenő Kylie Minogue borzasztó átalakuláson ment keresztül, és egy kitetovált, lerobbant utcalány lett belőle.

Alig két nappal azután, hogy lélegzetelállító és rendhagyó produkciót adott elő Kylie Minogue, Madonna után szabadon átalakította imázsát. Azonban a Pop Nagyasszonyával ellentétben, az ausztrál minibombázó új külseje nem éppen lett telitalálat. Kylie ugyanis tetoválásokat kapott a karjára, a hátára, és a mellei fölé, valamint olyan ruhákat, amiket jó ízlésű ember nem húzna magára. Emellett a környezet lehúzó ereje is érvényesült, mivel valahogy az arca is hozzáromlott az öltözékéhez. Sőt, még egy kis fölösleg is látható a hasán, amire az elmúlt húsz évben nem volt példa.

Aggódni persze nagyon nem kell a rajongóinak, mert az új design nem lesz tartós, mindössze a filmes karrierjének tizennegyedik filmszerepe miatt kellett tőle szokatlan megjelenést magáévá tennie. Az viszont már más kérdés, hogy ez mennyire jó reklám hamarosan megjelenő albumának, ami az Aphrodite címet viseli. Mert jelenleg mindennek kinéz, csak a szerelem és a szépség istennőjének nem.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült