Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Június 02. 14:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Iszonyatosan szexi Halle Berry

Iszonyatosan szexi Halle Berry

Halle Berry nem az a fajta nő, aki hagyná, hogy a közelmúltban megváltozott családi állapota tönkretegye a nyarát - főleg, mert most tud a legjobban vadászni.

Néhány ismerőse komoly aggodalmat fogalmazott meg Halle Berry-vel kapcsolatban. Azt mondják ennyi idősen nem volt okos dolog kitenni lovagja, Gabriel Aubry szűrét,. Még a hibái ellenére se. A negyvenhárom éves szépséget azonban nem igazán kell félteni, mivel a tökéletes alakjától csak az a férfiember nem zavarodik meg, aki fából van, vagy akinek Gabriel tetszik...


Halle pedig nem fél használni legjobb fegyverét, és bátran mutogatja magát falatnyi bikinikben. Az őt kerülgető urak úgy tapadnak rá, mint a legyek a mézes csuporra. Vagyis nem valószínű, hogy Ms. Berry-nek huzamosabb ideig kell magányosan nyugovóra hajtani a fejét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.