Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. Április 25. 14:14, hétfő | Helyi

Itt a hétvége baleseti mérlege

Itt a hétvége baleseti mérlege

Három személyi sérüléssel, valamint tizennégy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük a Győr-Moson-Sopron megyei rendőröknek. Mindezt egy hétvége leforgása alatt.

A sofőr és két utasa is megsérült abban a balesetben, amely a 81-esen történt Győr felől Pér irányába. A 25 éves férfi vezetés közben hátranézett, ezért áttért az út szemközti oldalára, ahol az érkező autóbuszt észlelve elrántotta a kormányt. A manőver közben azonban elvesztette irányítását autója felett, és az út menti árokba borult. A sérülteket a mentők a kórházba vitték.

Fának ütközött autójával az a 39 éves férfi, aki Mosonmagyaróváron az Újhelyi Imre utcán a Várallyai György utca irányába közlekedett. A kereszteződéshez érve a kocsi megcsúszott, elhagyta az úttestet, egy fa állította meg. A sofőr sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

A vétlen jármű vezetője járt pórul abban a balesetben, amely Sopronban történt. Egy 47 éves bécsi férfi a Besenyő utca és a Bánfalvi út kereszteződéséhez érve nem adta meg az elsőbbséget a jobbról szabályosan érkező autónak és nekiütközött. A kocsi ötvennyolc éves sofőrjét a mentők kórházba vitték.

A balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat, írja a police.hu

Képek forrása: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.