Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Április 22. 21:05, hétfő | Belföld
Forrás: infogyor.hu

Itt mindenki aranyat ér! – új Wasabi Kht. videó

Itt mindenki aranyat ér! – új Wasabi Kht. videó

A napokban látott napvilágot a Wasabi Kht. zenekar „Aranyat ér” című számának videója. A csapat egy jól sikerült vidéki koncert másnapján a próbatermében készítette a felvételeket.

A lassan 3 éves Wasabi Kht. zenekar 2 klip, megannyi fesztivál és klubkoncert után új videóvalkedveskedett a nagyérdeműnek. A felvételeket Rugli Péter készítette, és ezúttal is Hain Réka, azenekar basszusgitárosa volt a vágó. Az Elixírhez hasonlóan itt is a közönség reakciója döntött, akiketkoncerten rendszeresen megmozgat ez a szám.

„Egy jól sikerült vidéki koncertet követő napon vettükfel a videót, kissé fáradtan, de jó kedvűen. A helyszín a próbatermünk volt, ahol rátettük a kamerátmindenre és mindenkire.” - mondta az énekesnő, Hajdu Nelli a forgatás részleteiről. Tavasszal ésnyáron további videók várhatóak, és természetesen több fesztiválon is látható, hallható lesz a csapatlendületes műsora. Az igazi nagy dobás azonban az ősszel megjelenő debütáló album és az országoslemezbemutató turné lesz.

Címkék: wasabi kht

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.