Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 27. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: HírTV

Itt az új extrém sláger – van, aki felháborítónak találta

Itt az új extrém sláger – van, aki felháborítónak találta

Nagy sláger lett az anyatejből készült fagyi az egyik londoni étteremben, az első főzet néhány nap alatt elfogyott belőle - közölték pénteken. A Baby Gaga névre hallgató édességhez tizenöt nő szállította az alapanyagot, őket egy onl


Az egyik anyatejdonor, a 35 éves Victoria Hiley azt mondta, ha a felnőttek is rájönnek, hogy milyen finom az anyatej, a kezdő anyák is sokkal pozitívabban állnának hozzá a szoptatáshoz. A leszállított anyatejet egyébként pasztörizálták, mielőtt citrommal és vaníliával ízesítették volna. Hiley tizenöt fontot (4820 forintot) kapott tíz uncia (kb. három deciliter) anyatejért. Magyarországon az anyatejgyűjtő állomásokon 1800 forintot fizetnek - egy literért.

Victoria Hiley a BBC-nek válaszolva azt mondta, nem érti mi a baj azzal, ha saját forrásait egy kis extra kereset megszerzésére használja. Az Icecreamists alapítója és tulajdonosa, Matt O'Connor azt nem érti, az emberek miért viszolyognának az anyatejes fagyijától. „Ha a kisbabáknak ízlik, nekünk is elég jónak kell lennie” - mondta. A tulajdonos szerint néhányan felháborodtak ugyan, de „ha belegondolunk, a termék teljesen természetes és minden káros anyagtól mentes”. A fagyizó szóvivője kijelentette, a sikerek ellenére sem tervezik, hogy a Baby Gagát a jelenleginél szélesebb körben forgalmazzák majd. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.