Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. Október 12. 14:37, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Ittas férfi erőszakolta meg a 15 éves fiút

Ittas férfi erőszakolta meg a 15 éves fiút

Elfogták a rendőrök azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint ittasan megerőszakolt egy 15 éves fiút Tiszavasváriban.

A szabolcsi városban még a hétvégén kért rendőri segítséget egy 15 éves fiú, akit állítása szerint vasárnap hajnalban megerőszakolt egy nála néhány évvel idősebb fiatalember.

A nyomozás adatai szerint a kb. 190 cm magas, testes elkövető egy szórakozóhelyen elegyedett szóba az alacsony, vékony sértettel, kicsalta az épület mögé, majd erőfölényét kihasználva erőszakkal fajtalankodott vele; a történtek miatt a fiatalkorú nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök hétfőre előállították a hatóság előtt már jól ismert gyanúsítottat, aki azt állította: ittassága folytán nem emlékszik a történtekre.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság ettől függetlenül kezdeményezte a súlyos testi sértés miatt már korábban is büntetett előéletű fiatalember előzetes letartóztatását, szemérem elleni erőszak megalapozott gyanújával.

(HavariaPress)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.