Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. November 11. 12:43, csütörtök | Helyi

Ittasan bántotta édesanyját, láncfűrésszel fenyegette a szomszédot

Ittasan bántotta édesanyját, láncfűrésszel fenyegette a szomszédot

Vádat emeltek az ellen a 25 éves férfi ellen, aki ittas állapotban bántalmazta édesanyját, majd a nő segítségére siető szomszédot bekapcsolt láncfűrésszel fenyegette.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 25 éves férfi egy Csorna melletti településen élt édesanyjával. 2021 tavaszán erősen ittas állapotban érkezett haza, döngetni kezdte a kaput, majd a zajra kijövő 56 éves édesanyját kétszer ököllel arcon ütötte. A nő félemében a szomszédhoz menekült, aki hívta a rendőrséget. A férfi eközben bement a házukba, ahonnan egy láncfűrésszel jött ki, amit beindítva fenyegetőzni kezdett.

A korábban már büntetett vádlott ellen az ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés és minősített zaklatás miatt emelt vádat. Vele szemben négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.