Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Október 06. 17:31, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Ittasan, lopott teherkocsival ment vásárolni, majd bokrok közé hajtott

Ittasan, lopott teherkocsival ment vásárolni, majd bokrok közé hajtott

A gyanú szerint Dunakeszin lopott el egy teherkocsit egy lengyel férfi pénteken reggel, majd mikor egy benzinkúton megállt italt vásárolni, a rendőrök elfogták.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon indult eljárás jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves lengyel férfi ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi ittas állapotban október 5-én kora reggel egy Dunakeszin lévő cég telephelyéről ellopott egy teherkocsit, amellyel a város területén közlekedett, majd megállt egy benzinkúton, ahol italt vásárolt. Ezek után a teherkocsival tovább kívánt menni, azonban a járművel bokrok közé hajtott, majd az időközben helyszínre érkező rendőrök elfogták. A férfit előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett, és azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a tehergépkocsi ellopása előtt egy parkoló mentőautóból kivett egy táskát, amit magával vitt. Később a rendőrök megállapították, hogy egy defibrillátor készülék volt ebben a táskában, a mentőautó pedig egy kft. tulajdonát képezi. A készüléket sértetlen állapotban foglalták le a nyomozók.

A férfi ellen a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.