Városlista
2021. május 6, csütörtök - Ivett

Hírek

2010. Január 14. 06:50, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Itthon kapták el a külföldre szökött tolvajt

Itthon kapták el a külföldre szökött tolvajt

Sümegen fogták el a rendőrök azt a Veszprém megyei tolvajt, aki külföldre szökött a vele szemben kiadott körözés elől, de a napokban mégis hazatért Magyarországra – értesült a HavariaPress.

Az ügyben még tavaly október elején indult nyomozás, miután besurranó tolvajok fosztottak ki egy családi házat Badacsonytomajban, ahonnan csaknem két és fél millió forintnyi készpénzt vittek el. A tettesek egyikét - egy 37 éves bazsi lakost - a nyomozók néhány nap alatt elfogták, ő azóta is előzetes letartóztatásban várja az eljárás lezárulását. Társa azonban külföldre szökött a felelősségre vonás elől, ezért a rendőrség a hazai körözés után európai elfogatóparancsot is kiadott ellene. Végül mégis idehaza került rendőrkézre, a nyomozók ugyanis a napokban olyan információt kaptak, hogy az illető visszatért Magyarországra. Ez alapján a tapolcai nyomozók elfogták a 25 éves ukki lakost is, akit őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, jelentős értékben elkövetett besurranásos lopás miatt.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 05. 14:34, szerda | Kék hírek

Unokázós csalókat fogtak el a rendőrök

A Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az elkövetőkkel szemben.

2021. Május 05. 09:57, szerda | Kék hírek

80 millió token csalás – rendőrkézen a 27 éves férfi

Kriptovaluta csalással 80 millió tokent hozott létre egy férfi, a kibernyomozók eljárást indítottak vele szemben.

2021. Május 04. 12:06, kedd | Kék hírek

Apa és fia gyilkolhatott - VIDEÓ

A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették azt az apát és fiát, akik a gyanú szerint megöltek egy férfit Dunavarsányban. Szóváltás fajult veréssé és késszúrásokká.

2021. Május 04. 08:00, kedd | Kék hírek

Rendőrökre támadó férfiakat ítéltek el Borsodban

A Szikszói Járásbíróság letöltendő szabadságvesztésre ítélte azt a férfit és három társát, aki tavaly márciusban az Encsi Rendőrkapitányság jogszerűen intézkedő rendőreire támadt