Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Július 25. 12:20, hétfő | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Új ételek a megszokott belsőben

Új ételek a megszokott belsőben

Megújult ételkínálattal, ám a már jól bevált hamisítatlan angol- amerikai pub feelinggel várja vendégeit a Mr. Bigg Étterem és Pizzéria a Fehérvári úton.

A tervezett változtatásokról Adorjáni László, üzletvezetőt kérdezte az InfoGyőr.

- Időről- időre megváltoztatjuk az ételkínálatunkat, így próbáljuk ugyanis fenntartani a ránk jellemző változatosságot. Természetesen van néhány olyan ételünk, amit még egy földrengés sem tudna eltávolítani a menüsorból, ám a folyamatos megújulásra szükség van. Mint azt már a visszatérő vendégeink megszokhatták, éttermünk a nemzetközi konyha ízeit kínálja. Megtalálhatóak nálunk az angol, az amerikai, az olasz, a mexikói valamint természetesen a magyar konyha legjobb fogásai. Büszkék vagyunk arra is, hogy desszertként nem csak a hagyományos palacsinta- féléket kínáljuk, hanem különleges édességekkel, például mogyorókrémes kiflivel, vagy éppen erdei gyümölcsös rétessel „kényeztetjük” a vendégeinket.

- Beszéljünk kicsit az új ételekről. Melyik az a fogás, amit a legjobb szívvel ajánlana az új étlapról.

- Azt hiszem, bátran ajánlhatom a marha steakünket, amit whisky- krém szósszal kínálunk, hozzá pedig burgonyafánkot és angolos zöldbabot adunk köretként. Úgy gondolom ez a fogás, a legkényesebb igényeknek is megfelel. Érdekességgel is szolgálhatok, az Admirál Casinoval közösen indítottunk egy játékot, a nálunk fogyasztó, vagy házhozszállítást kérő vendégeinket megajándékozzunk egy, a játékteremben beváltható 2500 forint értékű kuponnal, így a játékos kedvűeknek is szolgálhatunk némi meglepetéssel.

- Igen népszerűek a Mr. Bigg pizzái is…

- Valóban így van, nálunk a pizza fogyasztók saját maguk állíthatják össze a kedvencüket. Háromféle méretben, két fix árért készíthetik el a pizzájukat. A második árkategóriába tartozó pizzára korlátozás nélkül tehetnek feltétet a 37 féle hozzávalóból. Csak nálunk kapható Győrben a pizzapogi, egy adagban 12 pogit kínálunk egy különleges szósszal. A pogikat pedig 24 féle ízben készítjük, amiből három édesség.

- Nem gyenge az italkínálat sem az étteremben…

- Széles italkínálattal szolgálhatunk, ráadásul minden péntek- szombaton italakciókat is tartunk, úgy gondolom, ez kiváló lehetőség az alapozásra azoknak, akik a közelünkben található két diszkóba indulnak szórakozni. Mindezek mellett, vállaljuk kisebb rendezvények, családi összejövetelek, legény-, leánybúcsúk, születésnapok lebonyolítását is, érdeklődni és asztalt foglalni pedig a 96/413-622-es számon lehet. Éttermünket pedig a Fehérvári út 11. szám alatt találják meg azok, akik egy kitűnő estet szeretnének eltölteni egy hamisítatlan angol- amerikai pubban.

Mr. Bigg Étterem és Pizzéria fotógaléria
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.