Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2012. Augusztus 01. 13:24, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Újabb operációra készül VV Veronika

Újabb operációra készül VV Veronika

Az egykori villalakón az utóbbi másfél évben több szépészeti beavatkozást hajtottak végre. Veronika hamarosan ismét kés alá fekszik - írja a Blikk.

Több szépészeti beavatkozáson is túl van VV Veronika. Az elmúlt időszakban orrplasztikát, hajhosszabbítást és szájfeltöltést végeztetett el magán, most pedig a rakoncátlan fogait hozatja rendbe. Mint mondja, nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okai is vannak, hogy felrakatta a fogszabályzót, hiszen ha torlódnak a fogak, azok sokszor gondot okozhatnak.
"Nem olcsó mulatság, de nekem szerencsém van, mert szponzorációs megállapodás keretében kapom meg, de ha fizetni kellene, borsos árat kérnének érte" - árulta el a Blikknek Veronika, akinek az orra ugyancsak szponzorációs keretből készült. A száján többször is végeztek szépészeti beavatkozást: több alkalommal is feltöltette, hol Drakula-terápiával, azaz a saját vérével, hol pedig szilikonnal. Állítólag VV Veronika egy újabb plasztikai műtétet fontolgat, a szeptemberi nyaralása előtt ismét meg szeretné műttetni a kebleit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.