Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 21. 08:10, péntek | Helyi

Jakabos elképesztő: megvan a 25. EB-érme!

Jakabos elképesztő: megvan a 25. EB-érme!

A belgrádi úszó EB-n a 400 méter vegyes döntőjébe két magyar került, Jack Vivien és a győri színekben versenyző Jakabos Zsuzsanna.

Jakabos a 11. Európa-bajnokságán a 25. érmét szerezte, Jack mögött harmadikként a célba érve.

„Tényleg úgy nézett ki kívülről, hogy utolérhetem Vivit? Neeem, azért ő nagyon ügyes” – mondta Zsu a célba érés után a nála húsz évvel fiatalabb versenytársáról.

A mindössze 15 éves Jackl pedig így nyilatkozott: „Természetesen nagyon örülök az éremnek. Az idő miatt egy kicsit szomorú vagyok, hogy nem sikerült bemennem 4:38 perc alá. Ebben azért benne volt a délelőtti úszás, éreztem, nem könnyű egy napon két 4:40 perc alatti négy vegyest leúszni. Jó gyakorlás volt az olimpiára. Megfordult a fejemben, hogy ha megúszom a 4:34 perces egyéni csúcsomat, akkor most én vagyok az Európa-bajnok, de hát ez van.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?

2024. Július 15. 08:10, hétfő | Helyi

Jakabos Zsu nagy bejelentést tett

A győri úszóikon, Jakabos Zsuzsanna mindössze egy tizedmásodperccel maradt le a párizsi olimpiáról (200 pillangón), de a sportoló nem búslakodik

2024. Július 15. 07:13, hétfő | Helyi

Máris bejelzett a szénmoxid-érzékelő

A minap írtunk arról, hogy a nyáron is veszélyes lehet a szénmoxid-szivárgás, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy Baross Gábor úti lakásba hívták is a tűzoltókat.