Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2010. Január 13. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Január-február a bálok időszaka, s már Győrben is elindult a szezon

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretne elmenni ezekre az elegáns eseményekre, hiszen a ruha, az alkalmi smink és frizura ára összesen akár 50 ezer forint is lehet. Ehhez jön még a belé

A teltebbek számára továbbra is divat a két részes, strasszokkal díszített kollekció. rök szabály, hogy minden bálra új darabot kell vásárolni. rdemes jól körülnézni, hiszen tavaly óta sokat változott a trend.

Az esteken a hétköznapinál jóval erőteljesebb sminket viselnek a hölgyek, melyet a kozmetikusok átlagosan 3-5 ezer forintért készítenek el. Bátran használhatók a csillámporok, ám arra vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásba. Kerülni kell például a túl harsány arcfestést.

A frizura kiválasztásánál fontos, hogy illeszkedjen a bálozó stílusához. Idén is divatos a csillogó konty, a rövid hajat pedig színes lakkal tehetjük alkalmivá. Győrben január 16-án, a médiabál a szezon egyik kiemelkedő eseménye. A lokálpatrióták február 13-án mulathatnak, míg a barokk bált február 21-én rendezik meg.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.