Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2018. December 07. 06:00, péntek | Bulvár

Janza Kata újra összejött 22 évvel fiatalabb szerelmével

Janza Kata újra összejött 22 évvel fiatalabb szerelmével

Janza Kata és 22 évvel fiatalabb kedvese, Pesák Ádám, a Barátok közt Harmath Gergője túl vannak egy szakításon, de másodjára már jól működik a kapcsolatuk.

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy a színésznő már három éve egy nála 22 évvel fiatalabb férfival alkot egy párt. Janza Kata és Pesák Ádám az év elején szakított egymással, de néhány hónap után kibékültek.

"Amikor újra egymásra találtunk, a családomból mindenkinek megvolt erről a maga véleménye; volt, aki el is mondta. De bennünk már nincs bizonyítási vágy; aki elhiszi, hogy boldogok vagyunk, elhiszi, aki meg nem, az nem. Nem fogjuk erőltetni, hogy más ezt elfogadja! Amióta összejöttünk, azt szoktuk mondani egymásnak: Szeretlek, Baba. Ez van. Másnak nem mindennapi, ha mi együtt vagyunk, de számunkra az a normális, ha igen” – mondta a hot-nak Janza Kata, aki úgy véli:

„Másodjára már más minőségű a kapcsolatunk, érettebb. Jobban megbecsüljük egymást, a lehető legtöbb minőségi időt együtt töltjük. Sokkal intenzívebb a kapcsolatunk” – tette hozzá a színésznő párja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.