Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 11. 13:42, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Járhatatlan utak a Nyugat-Dunántúlon

Vas megyében három, míg Zalában egy út járhatatlan a hóátfúvások miatt. Söjtör és Tófej között korábban sem lehetett közlekedni, de a többi útszakaszon eddig tudtak haladni az autósok.

Zala megyében Söjtör és Tófej, Vas megyében pedig Kemenesszentmárton és Mersevát között, Nemeskocs előtt, valamint Karakó és Jánosháza között nem lehet közlekedni a hóátfúvások miatt - olvasható a kozut.hu internetes oldalon. Az ország nagy részén folyamatosan havazik, van, ahol már fél méter friss hó hullott.

Késnek a vonatok

A Dunántúl nyugati részén még előfordulnak 20 perces késések a vonatközlekedésben, de lassan mindenhol tartható lesz a menetrend. Az elővárosi vonalakon a korábbi 10-20 perces késések helyett már csak átlag 5-10 percet késnek a vonatok.

Hómunkásokat várnak

Hómunkások jelentkezését várják csütörtök délutánra is Budapesten - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Fővárosi Közterület-fenntartó. A kettő órától este tíz óráig tartó időszakra nettó 3400 forintot fizetnek. Jelentkezni a kerületi szolgáltatási csoportoknál lehet, amelyek címei megtalálhatók a társaság honlapján - www.fkf.hu - de telefonon is lehet érdeklődni a 06/40-353-353-as kék számon.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 13:49, péntek | Belföld

Nagyszabású ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

A buszosokat és a tehergépkocsik sofőrjeit ellenőrzi hétfőtől február végéig a rendőrség a Roadpol Truck & Bus akció keretében.

2024. Február 23. 13:47, péntek | Belföld

Orbán Viktor: négy géppel bővül a magyar Gripen-flotta

További négy géppel bővíti Magyarország a honvédség Gripen vadászbombázó repülőgépflottáját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután tárgyalt Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel.

2024. Február 23. 09:18, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben kapuzárási pánik van

Brüsszelben kapuzárási pánik van, az Európai Parlament mandátuma ugyanis júniusban lejár.

2024. Február 22. 15:37, csütörtök | Belföld

Enyhe, de esős, szeles idő várható a hétvégén

A megszokottnál enyhébb idő várható a hétvégén is, a hőmérséklet csúcsértéke továbbra is bőven 10 Celsius-fok felett alakul, de többször kell esőre, záporra számítani, és a szél is gyakran lesz élénk, olykor erős