Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Július 14. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Járműtervező fiatalok győri versenye: középpontban a kreativitás

Járműtervező fiatalok győri versenye: középpontban a kreativitás

A veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnázium csapata nyerte az elmúlt hétvégén az Audi Kreaktivity 2010" győri vetélkedőjét. Az Audi Hungaria harmadik alkalommal rendezett műsz

Ez a verseny lehetőséget kínál az Audi Hungaria számára, hogy idejekorán vonzó munkaadóként mutatkozhasson be a középiskolások körében is. Látjuk, hogy a jövőbeni potenciális munkavállalóink hatékony csapatmunkára képesek és kreatív megoldásokat alkalmaznak", mondta Rozman Richárd, személyügyekért felelős ügyvezető a díjátadón.

A versenyt magyarországi középiskolák és gimnáziumok számára hirdették meg. A számos pályázó közül a nyolc legjobb három-hat tagú csapat jutott be a győri döntőbe. A döntőn az első feladat a jármű német nyelven történő bemutatása volt, majd az előírt 20 méteres táv megtétele. A csapatok teljesítményét az Audi Hungaria jármű- és motorgyártó szakembereiből álló szakmai zsűri értékelte. A zsűri munkáját Pálinger Katalin, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának világklasszis kapusa tiszteletbeli tagként támogatta.

"A versenyek, mint amilyen az Audi Kreaktivity is, olyan kihívást jelentenek a számunkra, melyen nemcsak az ötletelésben, hanem a megvalósításban is megmutathattuk kreativitásunkat. Győzelmünknek nagyon örülünk és büszkék vagyunk, hiszen közel két hónap munkája hozta ezt a szép eredményt", mondta Fódi Tamás, a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnázium csapatának kapitánya, az iskola végzős diákja.

A legjobb csapat jutalma egy háromnapos ingolstadti látogatás az Audi AG-nál és egy Audi élményvezetés. A zsűri további értékes különdíjjal jutalmazta a budapesti Száraznád Oktatási Központ csapatát dizájn", a győri Lukács Sándor Szakképző Iskola diákjait sebesség" és a nyíregyházi Bánki Donát Műszaki Középiskola csapatának pályaművét innováció" kategóriában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.