Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Január 27. 07:18, péntek | Helyi
Forrás: eto.hu

"Jegelte" az MTK, fél év kényszerpihenő után Győrben újra pályára lép Pátkai?

Megegyezett egymással a Győri ETO FC és az MTK, így Pátkai Máté pénteken csatlakozhat a zöld-fehérekhez, számol be az eto.hu.

Pátkai több mint fél éve nem lépett már pályára: az MTK-nál azóta "jegelték", hogy nem sikerült megállapodnia a klubbal szerződése meghosszabbításáról. A pokoli időszak azonban most véget ér a labdarúgó számára, hiszen klubja megegyezett a Győrrel az átigazolásáról, ő maga pedig 2016. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

- Nagyon örülök, hogy holnap már az ETO-val készülhetek a tavaszra, bízom benne, hogy a bajnoki rajtig játékba lendülök - mondta Pátkai a klub hivatalos honlapjának. - Szeretnék újra a meccseken bizonyítani, hogy nem véletlenül esett rám a győriek választása. Az MTK-val már ünnepeltem bajnoki címet, remélem ez Győrben is sikerülni fog. Biztosak lehetnek benne a szurkolók is, hogy én ezért mindent meg fogok tenni a pályán.

Csertői Aurél vezetőedző tisztában van vele, a középpályásnak nem lesz könnyű újra játékba lendülnie, de állapotát már felmérték, hamarosan döntés születhet arról is, milyen formában vesz majd részt a csapat felkészülésében.

- Tudjuk, hogy milyen állapotban van, hiszen túl van egy részletes felmérésen és terheléses vizsgálaton. Azt még nem tudom megmondani, hogy pályára lép-e szombaton a Honvéd elleni felkészülés mérkőzésen, de természetesen ő is velünk utazik Törökországba az edzőtáborba - árulta el Csertői.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 26. 09:15, szombat | Helyi

Fókuszban a tudomány és a tehetség

Tehetségnapot, illetve Tudományos és Művészeti Diákköri konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen.

2022. November 26. 08:26, szombat | Helyi

Megnyílt a Jótékonysági Faház

Megnyílt az Adventi Jótékonysági Faház Győrben.

2022. November 26. 08:16, szombat | Helyi

Élelmiszergyűjtés

A Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közös gyűjtést szervezett november 18-20-a között két győri élelmiszerüzletben.

2022. November 26. 07:15, szombat | Helyi

Semjén Zsolt tartott fórumot Csornán

Legalább négyezer milliárd forintnyi veszteséget okozott eddig a magyar költségvetésnek az Európai Unió elhibázott szankciós politikája – jelentette ki Semjén Zsolt szerdán Csornán.