Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2017. Augusztus 09. 12:14, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Jennifer Lawrence miatt válhat a Jurassic World sármőre

Jennifer Lawrence miatt válhat a Jurassic World sármőre

Legalábbis a rajongók őt hibáztatják Chris Pratt és Anna Faris szakításáért.

Mint hétfőn kiderült, Chris Pratt és Anna Faris 8 év után szakítottak. Az internet pedig kétségbeesett, sokan írták, hogy elvesztették hitüket az igaz szerelemben, most hogy Hollywood legcukibb párjának kikiáltott két színész is külön utakon folytatja.

Keddre azonban a rajongók “gyásza” vagdalkozásba csapott át. Valakit mindig hibáztatni kell, így az Utazókban Pratt szerelmét alakító, Jennifer Lawrence (a színésznő egyébként Darren Aronofsky rendezővel jár hónapok óta) lett a bűnbak. Sorra kerülnek ki a gyanúsító posztok a közösségi oldalakra, melyek szerint Jen miatt szakított az álompár.

Tavaly az említett film premierje után szárnyra kapott a pletyka, miszerint a két főszereplőnek volt egy rövid viszonya a forgatások alatt, melyre akkor Chris neje, Anna is reagált a sajtóban. Ő akkor kiállt férje mellet és csupán azért érezte magát kiszolgáltatottnak és sértettnek, mert a média épp rajtuk próbált meg valótlanságokkal fogást találni.

Hogy mi az igazság, az vélhetően sosem fog kiderülni…

Chris Pratt, aki épp karrierje csúcsán van A galaxis őrzői, a Jurassic World és az Utazók után, Facebookon tette közzé hivatalos közleményét házasságának végéről:

“Anna és én szomorúan jelentjük be, hogy hivatalosan is külön utakon folytatjuk. Már elég régóta próbáltuk helyre hozni a dolgokat és nagyon csalódottak vagyunk. A fiunkat mindketten nagyon szeretjük, éppen az ő érdekében ezt a szituációt szeretnénk a lehető legprivátabban kezelni a jövőben. Mi még most is szeretjük egymást, mindig becsülni fogjuk az együtt eltöltött időt és továbbra is a legmélyebb tisztelettel viseltetünk egymás iránt”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.