Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Augusztus 29. 14:55, hétfő | Helyi sport
Forrás: eto.hu, Baracskai Ádám

Jet-Sol Liga, Női NBI – 3. forduló: GYŐZELEM, A TABELLA ÉLÉN AZ ETO!

Jet-Sol Liga, Női NBI – 3. forduló: GYŐZELEM, A TABELLA ÉLÉN AZ ETO!

Az ETO Öreg és Gődér góljaival már a szünetre kétgólos előnyre tett szert, amiből egyet a mérkőzés végéig is sikerült megőriznünk - tudhatjuk meg az ETO híreiből.

A Viktória elleni győzelemmel lányaink őrzik 100%-os mérlegüket és a tabella élére ugrottak.

Aktívan kezdte csapatunk a nyugati fellegvárak csatáját. Az első félidőben Horváth Tamás alakulata lefocizta szombathelyi lányokat. Sok helyzet adódott csapatunk előtt melyből kettőt sikerült értékesíteni is. A 22. percben Öreg Cintia ugrott ki a védők közül és 16 méterről lőtte ki a bal alsót. (1-0) A folytatásban is parádésan játszottunk, de a következő gólunkig a félidő végéig kellett várni. A harmadik Marosvásárhelyről érkező játékosunk, Gődér Brigitta is megszerezte első gólját győri színekben. Egy győri beadás után, a játékszer Gődér elé pattant, aki a lecsorgó labdát kíméletlenül a szombathelyi kapuba vágta. (2-0) A második játékrészben kicsit leült a játékunk, de nem forgott veszélybe a győzelmünk. A vendégek szépítő gólját Szakonyi Emese szerezte egy tetszetős egyéni akció után. (2-1) Ezzel a győzelemmel csapatunk továbbra is őrzi 100%-os mérlegét és a tabella élére ugrott. Köszönjük szurkolóink támogatását is, akik kiváló hangulatot teremtettek! Következő mérkőzésünk vasárnap 12:00-kor lesz a sokszoros magyar bajnok MTK ellen.

További eredmények:
Kóka FNLA - Budapest Honvéd 4-1
Astra - Újpesti TE 9-0

Horváth Tamás: - Nagyon felkészültünk erre mérkőzésre, úgy gondolom ez meg is látszott az első félidőben. Ha berugjuk a 100%-os helyzeteinket, akkor a második játékrészben fiesztát rendezhettünk volna. Sajnos így végig kellett izgulni, de úgy gondolom megérdemelten győztünk.

Öreg Cintia: - Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Úgy gondolom, az első félidőben tudtuk azt nyújtani, amit megbeszéltünk. Úgy érzem, a folytatásra elegendő önbizalmat adhat nekünk ez a győzelem.

Csordás Csaba: - Úgy érzem, két ellentétes félidőt láthattunk. A Győr akár már az elején eldönthette volna a 3 pont sorsát. De a második félidőre rendeztük sorainkat, ez a játékrész egyértelműen a mienk volt. Kis szerencsével akár döntetlen is lehetett volna. Így alakult. Úgy gondolom, még jókor jött nekünk ez a pofon.

Szép volt csajok!
Hajrá ETO, hajrá lányok!

Jet-Sol Liga, Női NBI – 3. forduló
ETO FC Győr – Viktória-Szombathely 2-1 (2-0)
ETO Park, Camping pálya – 250 néző

ETO: Szőke-Nagy, Kovács, Gődér, Kalmár, Fél A., Sárosi, Öreg, Dikanová, Németh L. (Fél P. 90.), Süle (Vőfély 68.), Dénes (Fleck 40.)
Vezetőedző: Horváth Tamás

Viktória: Bíró – Kun, Tálosi, Balogh, Vörös, Tóth (Janus 58.), Csidei, Manhart, Szakonyi, Siklér (Horváth 76.), Fábián
Vezetőedző: Csordás Csaba

Gólszerzők: Öreg (22.), Gődér (44.) ill. Szakonyi (81.)

Címkék: eto, Jet-Sol Liga, Női NBI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.