Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Január 10. 14:45, hétfő | Sport
Forrás: HírTV

Jó hír a korcsolyázóknak

Jó hír a korcsolyázóknak

Siófoknál ismét lehet korcsolyázni a Balatonon, hétfőn újból kinyit a kijelölt jégpálya. Vasárnap bezárt Siófokon és a Velencei-tó partján is a jégpálya, mert veszélyessé vált a jég. A Velencei-tónál továbbra sem szabad sportolni


Szigorú felügyelet mellett, kinyithat a jégpálya, mivel eltűnt a víz a jégről, a jég pedig 17 cm vastag - mondta Kasza Géza mentőtiszt.

Siófoknál azért zárt be vasárnap a jégpálya, mert víz volt a jég tetején, gyenge volt a tartása és nem lehetett a rianásokat látni.

A Velencei-tónál az északi részen és a nádasok közelében nincs befagyva a víz. Agárdnál a legfrissebb adatok szerint 15 cm-es a jég, de megolvadt a teteje, nem alkalmas sportolásra. Egy ideig így is marad, látva az előrejelzéseket, de a jég állapotát a Popstrand honlapján figyelemmel lehet kísérni - mondta Turbók János, a Popstrand főrendezője. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.