Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. Augusztus 16. 14:36, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Jobbik: miért hirdet a Közgép a Népszabadságban és a Népszavában?

Jobbik: miért hirdet a Közgép a Népszabadságban és a Népszavában?

A Jobbik szerint a "szinte teljes egészében állami megrendelésekből élő" Közgép a Népszabadságban és a Népszavában megjelentetett hirdetéseivel a két újság hallgatását akarja megvásárolni.

Pörzse Sándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, felvetődik a kérdés, hogy miért hirdet a Közgép az említett két lapban.
Úgy értékelte, hogy a Közgépnek nem érdeke sem a Népszabadságban, sem a Népszavában hirdetnie, hiszen az állami megrendelések magas aránya miatt ez tulajdonképpen kidobott pénz. Emlékeztetett arra, hogy szinte a "teljes politikai ellenzék nekiesett a Közgép közbeszerzései körüli anomáliáknak", azt mondta, szerinte a vállalat "gyakorlatilag ezzel a hirdetéssel megvásárolja a hallgatást". A Népszaváról beszélve Pörzse Sándor felháborítónak nevezte, hogy "olyan újságban hirdet a Fidesz zászlóshajója, amely számtalanszor nemtelenül elárulta és belerúgott a hazájába".

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.

2024. Július 21. 08:21, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.