Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. December 07. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti/Winkler Csaba

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

Jogász és nemzetközi igazgatási képzés- karrier nap Győrben

A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról.

A győri Széchenyi István Egyetem Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kara

2012. december 12-én, szerdán 16 órától

a jogász és a nemzetközi igazgatási szakokról felvételi tájékoztató és karrier napot rendez . A helyszín a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar aulája (9026 Győr, Áldozat u. 12.).

- A rendezvény célkitűzése a győri Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar képzéseinek a bemutatása, a felvételi előtt álló, most érettségiző diákok és szüleik tájékoztatása a 2013-as felvételivel kapcsolatos tudnivalókról. A program hangsúlyos része lesz a karrier- és elhelyezkedési lehetőségek, az egyetemi szolgáltatások, a tanulmányokkal kapcsolatos, várható költségek, az ösztöndíj lehetőségek bemutatása – mondta el dr. Szalay Gyula, a kar dékánja.

A program dr. Princzinger Péter, az Oktatási Hivatal elnökének „A felsőoktatás és a felvételi rend változásai” című előadásával kezdődik, majd dr. Németh Imre egyetemi adjunktus, ügyvéd, a Győr-Moson-Sopron Megyei Ügyvédi Kamara Oktatási Bizottságának titkára az ügyvédi pályalehetőségeket mutatja be. Dr. Herédi Erika egyetemi docens, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezető-helyettese a közigazgatási életpálya-modell és közszolgálati karrierről ad tájékoztatást. Dr. Takács József, a Győri Törvényszék elnöke a bírói hivatás és igazságszolgáltatási karrier. Dr. Karácsony Gergely, a kar dékáni hivatalának vezetője az egyetem és a kar szolgáltatásairól „miért jó Győrben egyetemistának lenni?” témakörben tart előadást.

A programra a hanett@sze.hu emailem előzetesen is lehet regisztrálni. Bővebb információ a dfk.sze.hu honlapon található.

Címkék: győr, jogász, karrier

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?