Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Április 06. 07:05, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Jön a döntetlen specialista!

Jön a döntetlen specialista!

"A Győr nagy sorozatban van! Nagyon egységes csapatról beszélhetünk, amely komoly esélyese a bajnoki címnek."

Hajduch - Okuka, Zsók, Graszl, Jánvári - Balázs, Sedlak, Dankwha, Horváth - Safaric, Grumic. Az nb1.hu összeállítása szerint így áll majd fel a Kaposvár pénteken, Sisa Tibor vezetőedző ezt a tizenegyet adta meg az internetes portálnak. "A Győr nagy sorozatban van! Nagyon egységes csapatról beszélhetünk, amely komoly esélyese a bajnoki címnek. Van, akinek az adatott meg, hogy harcoljon a bajnoki címért, nekünk más jutott. Megpróbálunk ebben az eltérő dimenzióban jól teljesíteni. Roppant fontos mérkőzés lesz, és mindent megteszünk a sikerért" - nyilatkozta a vezetőedző. A kapos.hu-nak pedig ellenfelünk egyik játékosa nyilatkozott a somogyiak várakozásairól.

A Siófok elleni hazai vereség után idegenben javított a Rákóczi: a Sisa-legénység ponttal tért haza a paksiak otthonából.

- Nagyon fontos volt a pontszerzés. Úgy mentünk Paksra, hogy pontot kell szereznünk, és ez sikerült. Úgy érzem, ez lökést adott a csapatnak, és ha tudnánk nyerni Győrben, akkor úgy érzem, a további időkre is kellő erőt adna ez a csapatnak - mondta a Kaposvári Rákóczi FC játékosa, Bőle Lukács.

A két zöld-fehér együttes szeptemberi kaposvári mérkőzése gól nélküli döntetlennel ért véget. A Győr 22 forduló alatt 50 pontot gyűjtött, a Rákóczi pedig 21-nél jár. A Rába-partiak a bajnoki címre pályáznak, a somogyiak pedig szeretnének bennmaradni az élvonalban.

- A Győr nagyon jó csapatjátékban. A második helyen állnak, mindenképpen nyerniük kell, ha a Debrecennel tartani akarják a lépést, így a nyomás rajtuk lesz. Mi a kontrákra tudunk építeni, és ha van egy kis szerencsénk, eredményesek is leszünk belőle - tette hozzá Bőle Lukács.

A Rákóczi felkészülését ezúttal is sérülések nehezítették. A két támadó, Grumics és Haruna több edzést is kénytelen volt kihagyni, és egyelőre nem tudni, hogy vállalják-e a játékot pénteken. Hegedűs Dávid rásérült a bokájára, így a tervezettnél lassabb lesz a gyógyulása. Pavlovics, Major és Fenyvesi ugyancsak a sérültek listáját gyarapítja.

Forrás: www.kapos.hu és www.nb1.hu

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt