Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Április 21. 17:25, vasárnap | Helyi
Forrás: MTI

Jön a nyár: már 29 fok is lehet!

Jön a nyár: már 29 fok is lehet!

A jövő héten túlnyomóan napos, száraz idő várható, akár a 29 fokot is elérheti a hőmérséklet, elszórtan lehet egy-egy zápor vagy zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

E szerint hétfőn északkeleten napos időre számíthatunk, a déli óráktól viszont főként nyugaton és délen elszórtan zápor, zivatar lehet. Zivatar idején a szél erőssége akár viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 Celsius-fok között várható.

Kedden többórás napsütés várható, elszórtan lehet zápor, néhol zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb 20 és 23 fok között alakul.

Szerdán is napos időre lehet számítani, legfeljebb a keleti határ mentén lehet egy-egy zápor. A leghidegebb órákban 6 és 12 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben 21-24 fokig melegedhet a levegő.

Csütörtökön derült, napos, száraz idő várható. A minimumhőmérséklet 6 és 12 fok, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 25 fok között alakul.

Pénteken is napos idő várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 24 és 28 fok között alakulnak.

Szombaton és vasárnap a többórás napsütés mellett helyenként már előfordulhat zápor, illetve zivatar. A szél is megélénkül, több helyen erős széllökések is lehetnek. Szombaton a minimumhőmérséklet 10 és 15 fok között alakul. A nappali órákban 25-29 fok közötti maximumértékek várhatók.

Vasárnap a legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense