Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2019. December 19. 13:48, csütörtök | Bulvár

Jön Kevin! Reszkessetek, betörők! BÚÉK - ünnepi filmkínálat

Jön Kevin! Reszkessetek, betörők! BÚÉK - ünnepi filmkínálat

Ha a tévé előtt töltené az ünnep egy részét, lesz mit néznie. A TV2 az alábbi műsorokkal készül január elejéig.

A karácsony idén is a Reszkessetek, betörők! -ről szól majd a TV2-n. Az első rész december 24-én 20:35-kor jön, majd december 25-én adásba kerül a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban is. December 26-án, karácsony második napján pedig 20:45-kor a Reszkessetek, betörők! trilógia utolsó része zárja a sort.

Három országos tévépremier is lesz az ünnepek alatt a TV2-n, mindegyik film 18:40-től érkezik. December 24-én a Megjött apuci! 2.-ben Brad (Will Farrell) és Dusty (Mark Wahlberg) barátsága a tét, ugyanis egyikük apja, Kurt (Mel Gibson) feltett szándéka, hogy éket verjen kettejük közé. Karácsony első napján jön az Énekelj! című családi animációs film, majd 26-án este a Bazi nagy francia lagzik 2-ben Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét.

A TV2 egy szenzációs országos premierrel lepi meg a nézőket január 1-jén 21:00-tól: a BÚÉK című magyar vígjáték óriási siker lett 2018-ban. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit - egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. A főszerepben: Szávai Viktória, Mészáros Béla, Bata Éva, Hevér Gábor, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska és Elek Ferenc.


Visszatér az Exatlon

Az újév igazi nagy durranással indul a TV2-n. Január 1-től minden hétköznap este jön az Exatlon Hungary második évada. A TV2 sikerműsora szintet lép, a második széria ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője ezúttal is Palik László lesz, a pálya széléről riporterként pedig Gelencsér Tímea jelentkezik majd. A küzdelem 30 millió forintért zajlik, mivel az embert próbáló verseny végén egy női és egy férfi győztes 15-15 millió forinttal lesz gazdagabb.

Forrás: origo.hu

Képek: AFP; Intercom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.