Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Augusztus 02. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Jön a Zimmer Feri2!

Jön a Zimmer Feri2!

Folyatódik Tímár Péter nagysikerű vígjátéka, a Zimmer Feri. A Fikász család ezúttal a kastélyszálló-bizniszben igyekszik maradandót alkotni. Hasonlóan a tizenkét évvel ezelőtti történethez, ezúttal is a szellemes fordulatoké lesz a

A rendező-forgatókönyvíró Tímár Péter ötödik közös filmjére készül Kálomista Gábor producerrel. A Zimmer Feri vígjátékot olyan nagysikerű közös alkotások követték, mint 6:3, avagy Játszd újra Tutti, a Moszkvai Filmfesztiválon is díjazott Vakvagányok, vagy A herceg haladéka. Tímár Péter rendező, akinek nevéhez olyan nagysikerű filmek fűződnek, mint a Mielőtt befejezi röptét a denevér, az Egészséges erotika, a Csinibaba vagy a Csapd le csacsi! egy régóta dédelgetett ötletét viszi ez alkalommal vászonra. A nagysikerű Zimmer Feri című filmjének a folytatását készíti el.

A fergeteges vígjátékban az első rész valamennyi fontos karaktere ismét felbukkan. A Fikász-család vezéralakját, Ferit ezúttal is Reviczky Gábor, feleségét, Vilmát, Pogány Judit formálja meg. Rozi lányukat Kovács Vanda személyesíti meg, akinek immáron férje, a Feri által két ballábasnak mondott egykori focista, Pista, akit ismét Szarvas József alakít.
A történetben fontos szerepet osztottak az egykori büfésre, Charlie-ra is, akit ismét Növényi Norbert kelt életre. A Zimmer Feri 2 című film forgatása augusztus elején veszi kezdetét, és a producer, valamint a rendező tervei szerint az év végén láthatjuk a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült