Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Szeptember 21. 16:18, péntek | Bulvár

Józan László távozik a Barátok köztből

Józan László távozik a Barátok köztből

Kiírták a Barátok köztből a Tóbiást alakító Hajnal Lászlót. Vele együtt sorozatbeli szerelme is távozik.

A Barátok közt az egyik főszereplője, Józan László, 2013 óta játszott a sikerszériában. A Nagy Tóbiás karakterét megformáló színésszel együtt a forgatókönyvírók az Asztalos Kristófot alakító Hajnal Jánostól is megváltak - értesült a Blikk. A meleg párt játszó két színész már nem forgat a stábbal, így várhatóan pár hét múlva a eltűnnek a képernyőről. A lap szerint a történetben tervezett esküvőjük kapcsán távozhatnak.

A sorozat sajtófőnöke, Szabó Péter megerősítette a lapnak a két 31 éves sorozatsztár távozását.

"Valóban így van, Józan László és Hajnal János távozik a sorozatból, már nem forgatnak. Nehéz döntés volt ez a produkció részéről, de a történet megkívánta a lépést."

"A Barátok közt húsz évében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor meg kell válnunk egy-két szereplőtől, hiszen, ahogy az életben, a Mátyás király téren is jönnek-mennek az emberek, de reméljük, elég izgalmas történettel szolgálunk majd a nézőinknek ahhoz, hogy ne szomorkodjanak sokáig" - nyilatkozta.

Józan László 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában. Már negyedévesként a Vígszínházba került gyakorlatra, 2009-től a teátrum társulatának tagja. A Pál utcai fiúkban Áts Ferit, A dzsungel könyvében Mauglit, A velencei kalmárban Lorenzót alakította, a Hegedűs a háztetőn című darabban pedig Motel Kamzolj szerepében láthatta a közönség. 2011-ben Junior Prima-díjjal tüntették ki.

Hajnal Jánost a székesfehérvári Vörösmarty Színházból, a budapesti Spirit Színház, illetve a József Attila Színház és a Váci Dunakanyar Színház előadásaiból is ismerheti a közönség. 2016 óta szerepelt a Barátok köztben, a meleg tűzoltót, Asztalos Kristófot alakította.

Forrás: femina.hu

Fotó: Facebook/Hajnal János

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.