Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 03. 07:18, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Judy gyermeket szeretne

Judy gyermeket szeretne

Bár Judy már korábban is beszélt arról, hogy nagyon vágyik egy babára, az utóbbi időben újra felröppentek a hírek, hogy az énekesnő gyermeket szeretne. A StoryOnline arról kérdezte Judyt, mikorra tervezik babájukat, és miért éppen most

Judy elmondta, hogy már a házassága idején is felmerül a benne a gyermekvállalás gondolata, ám Rolival rövid időn belül elhidegültek egymástól. Az énekesnő akkor úgy érezte, hogy a bizonytalan anyagi helyzetük, és az egyre kevésbé működő kapcsolatuk nem támogatja a babavállalás gondolatát.

Az utóbbi időben azonban Judy kivirult, ismerősei szerint is boldogabb mint valaha. Közel egy éve él együtt kedvesével, Balázzsal, aki fiatal kora ellenére megbízható, és mindenben partnere az énekesnőnek. "Érzelmileg is bármikor támaszkodhatok rá, és az új hamburgerezőnk is egyre biztosabb lábakon áll. Nem vagyunk tele pénzzel, de megélünk" - meséli.

Judy arról is mesélt, hogy örömmel látja, ahogy Balázs foglalkozik saját testvérével és az ő öccsének a kisfiával. "Nagyon jól megtalálja a gyerekekkel a hangot, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó apa lesz" - mondta.

Judy azt is bevallotta, hogy most már csak a jószerencsére van bízva, hogy mikor jön a baba.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.