Városlista
2024. szeptember 2, hétfő - Rebeka

Hírek

2010. Június 15. 18:40, kedd | Helyi
Forrás: infoGyőr

Junior Világkupa Győrben

Junior Világkupa Győrben

Tizenegy ország megközelítően 350 judósa lép tatamira a III. Győri Serdülő Világkupa viadalain június 19.-én és 20.-án. A Magvassy Mihály Sportcsarnokban megrendezett esemény

Nagy András a Judo Szövetség sportigazgatója portálunknak elmondta, hogy a győri verseny az első hivatalosan elismert nemzetközi megmérettetése a 15 év alatti korosztálynak. Több későbbi Világ- és Európa bajnok itt szerzi az első tapasztalatait a nemzetközi mezőnyben.

A szakember hozzátette, szakmai szempontból szerencsésebb lenne ősszel rendezni a versenyt,- akkor ugyanis több ország csapata tudna részt venni rajta- erre azonban technikai okok miatt nincs lehetőség. Ennek ellenére a győri verseny az elmúlt három év alatt kivívta a szakma elismerését, amit az is jelez, hogy idén már 11 nemzeti válogatott nevezett a viadalra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 02. 09:12, hétfő | Helyi

Lerövidült a távolság Lázi és Győrasszonyfa között

Elkészült a murvás összekötő út Lázi és Győrasszonyfa között, ezzel a két település közötti távolság majdnem ötödére csökkent.

2024. Szeptember 02. 08:12, hétfő | Helyi

Szamárköhögés a gyanú? Tesztelhetjük magunkat Győrben, de nem ingyen

Térítéses PCR vizsgálati lehetőséget kínál a Petz-kórház a szamárköhögés kórokozójának kimutatására.

2024. Szeptember 02. 07:11, hétfő | Helyi

Nagy felújítás kezdődött a Köztelek utcában

A Köztelek utcában útburkolati felújítással egybekötött közmű-felújítás kezdődött, félpályás, időszakonként akár teljes útzárra kell készülniük.

2024. Szeptember 01. 09:14, vasárnap | Helyi

2025 januárjában emelkednek a pedagógus bérek

2025-ben jelentősen növekednek a pedagógus bérek. A béremelés után a tanárok fizetése jövőre eléri majd a diplomás átlagbér 80 százalékát – közölte Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.