Városlista
2022. január 17, hétfő - Antal

Hírek

2021. December 01. 13:23, szerda | Helyi

Június 30-ig biztosan nem emelkednek a parkolási díjak Győrben

Június 30-ig biztosan nem emelkednek a parkolási díjak Győrben

A parkolási díjak alakulásáról kedden esett szó a győri közgyűlésen.

Június 30-ig a kormányrendelet értelmében nem lehet változtatni a parkolási díjakon, így addig biztosan nem lesz változás – jelentette ki Dr. Dézsi Csaba András a keddi közgyűlésen. Győr polgármestere Glázer Tímea kérdésére kifejtette, korábban már elindult egy olyan közvélemény kutatás a városban, amelynek hamarosan meglesznek az eredményei. Az eredmények tudatában pedig a decemberi közgyűlésen fogják megbeszélni a további változásokat.

A közgyűlés egyébként itt nézhető vissza:

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 11:58, vasárnap | Helyi

Denis Ventura a Gyirmót FC új játékosa

A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

2022. Január 15. 16:28, szombat | Helyi

Vendégszerepelt Vuk Tatabányán

A héten a Vaskakas Bábszínház Vuk című előadása vendégszerepelt Tatabányán, a Jászai Mari Színházban. A 8 előadás során közel 3000 kisgyerek tekintette meg a produkciót.

2022. Január 15. 16:20, szombat | Helyi

Ötméteres Szent Korona magasodik Pannonhalma Fő terén

Pannonhalmára érkezett a Szent Korona ötméteres másolata. Elekes Gyula erdélyi zománcművész készítette az egyedülálló alkotást, amelyet az ereklye hazaérkezésének 44. évfordulójára állítottak fel a kisváros főterén.

2022. Január 15. 16:13, szombat | Helyi

Célszerű már most nyilatkozni az szja-kedvezményekről

Célszerű mielőbb nyilatkozni az szja-kedvezményekről – hívja fel a figyelmet a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.