Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Szeptember 03. 09:37, csütörtök | Helyi
Forrás: Police.hu

Kábítószert termesztett Győrszemerén

Kábítószert termesztett Győrszemerén

Jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt termesztett otthonában egy angol állampolgár Győrszemerén.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói 2015. szeptember 2-án - lakossági bejelentés alapján - egy mezőszemrei házban tartottak házkutatást. A rendőrök az épület átvizsgálásakor a padlástérben jelentős mennyiségű kábítószergyanús növényt találtak.

A ház tulajdonosa W. S. A. 52 éves angol állampolgár a nyomozóknak elmondta, hogy a 641 tő cannabis a saját tulajdona. A rendőrök az ültetvényt és az annak gondozásához szükséges automatizált rendszert lefoglalták. A növényeket az igazságügyi szakértő megvizsgálta és az elsődleges szakvéleménye szerint azok kábítószernek minősülnek.

A rendőrök az 52 éves férfit elfogták és előállították a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályára. Ellene kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. A gyanúsított kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.