Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Augusztus 07. 07:45, szombat | Sport
Forrás: NSO

Kaká a vb-vel veszélyeztette pályafutását

Kaká a vb-vel veszélyeztette pályafutását

A Kakát megműtő Marc Martens szerint a brazil klasszis hatalmas kockázatot vállalt azzal, hogy pályára lépett a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon – a doktor úgy véli, a korábbi aranylabdás egész pályafutását veszélybe sodorta

„(Kaká) mindenképpen játszani akart a világbajnokságon, erőltette, hogy szerepet kapjon. És ezzel veszélyeztette egész pályafutását" - nyilatkozta a Marcának Marc Martens, aki szerint Kakának júniusban pihentetnie kellett volna sérült bal térdét.

„Megértem, hogy ez egy különösön fontos torna, és hogy nagy volt rajta a nyomás, de túlságosan megerőltette magát Hollandia és Chile ellen. El is ismerte, hogy nagy fájdalmai voltak" - folytatta a belga orvos, aki tegnap megműtötte a Real Madrid klasszisát.

„Fájdalmai voltak a világbajnokság kezdetén, és fájdalmai voltak akkor is, amikor Brazília számára véget ért a világbajnokság. Tönkre tehette volna magát, szerencsére idejében sor került a műtétre. Az operáció pedig probléma nélkül zajlott le, nagyszerűen sikerült" - adott hangot megkönnyebbülésének a doktor.

Az ismert specialista azt követően döntött a műtét mellett, miután kiderült, hogy Kaká térdében porcsérülés van, ráadásul a beavatkozás során arra is fény derült, hogy a térdszalagokkal is probléma van.

A 28 éves középpályás várhatóan három-négy hónapig lesz harcképtelen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.