Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Február 13. 07:12, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Kalandos repülőút után megérkezett Norvégiába a Győri Audi ETO KC

Kalandos repülőút után megérkezett Norvégiába a Győri Audi ETO KC

Kalandos utazáson van túl a Győr női kézilabdacsapata. A Larvik elleni idegenbeli Bajnokok Ligája meccsre tartó csapat jelentős késéssel érkezett Norvégiába. Péntek reggel gurult ki a

A szakadó hó miatt csak lassan tudott az együttest szállító busz haladni, ráadásul a norvég fővárosba tartó gép egy óra késéssel szállt fel. Ezzel nem ért véget a szerencsétlenség, hiszen a gép jobb futóműve nem nyílt ki, ezért a repülőgép nem tudott landolni. Az oslói légtérben töltött egy órát körözve, kiengedték az üzemanyagot is. Legvégül az irányító torony előtt szállt el a járat, hogy az ott dolgozók ellenőrizzék, hogy kinyílt-e a futómű. Végül sikeresen és épségben ereszkedett le a csapat a tervezettnél két órával később.
A szállás a meccs helyszínétől 14 km-re, Sandefjord városában van, ide még több, mint egy órát buszozott a társaság. A tervek szerint este 7-től gyakorolnak még Konkoly Csabáék a mérkőzés helyszínén, majd vacsora. Másnap 10-kor videózás szerepel a programban, majd 14.15-ös kezdéssel a várt összecsapás következik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.