Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. November 09. 14:30, szerda | Bulvár
Forrás: mno.hu/MTI

Kalapács alá kerül az elhunyt híresség ruhája

Kalapács alá kerül az elhunyt híresség ruhája

Elárverezik Amy Winehouse híressé vált ruháját, amelyben a júliusban elhunyt énekes a Back to Black című album borítóján látható.

Az aukciót november 29-én tartják Londonban, a licit jótékony célokat szolgál: a befolyó összeget a brit énekesnő emlékére létrehozott alapítvány javára folyósítják. A fehér ruha egy Disaya nevű fiatal tervező munkája, amely a remények szerint 10-20 ezer font közötti áron kelhet el. Az alapítványt, amelyhez a pénz kerül, Amy Winehouse szülei hozták létre és függőséggel küzdő, illetve nehéz helyzetbe került fiatalokon segít. A ruhadarab a soulzenész „varázslatos hangjára és óriási tehetségére” emlékeztet – fogalmaztak az árverés szervezői.

A Back to Black az énekesnő második albuma volt. 2006-ban jelent meg, óriási sikere volt, Nagy-Britanniában a 21. század legkelendőbb albuma lett.

Amy Winehouse 27 évesen halt meg alkoholmérgezésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára