Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2023. Augusztus 31. 07:13, csütörtök | Helyi

Kalapácsnyéllel ütötte az autószerelőt

Kalapácsnyéllel ütötte az autószerelőt

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 27 éves férfival szemben, aki egy korábbi ügy miatt verte meg autószerelő ismerősét.

A vádirat szerint a 27 éves férfi 2022 decemberében egy Győr melletti településen egy műhelyben találkozott autószerelő ismerősével, akit számon kért egy korábbi, szerinte szakszerűtlen javítás miatt.

Miközben a szerelő épp egy gépkocsi alváza alatt dolgozott a férfi felkapott egy gumibevonatú kalapácsnyelet és azzal kétszer megütötte a szerelő lábát, majd, miközben a sértett mászott ki a jármű alól egyszer fejbe is ütötte.

A 27 éves sértettnek az ütésektől nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban a használt eszközre és a támadott tesztrészekre, különösen a fejre tekintettel, fennállt a reális lehetősége a súlyosabb sérülés bekövetkezésének.

Az ügyészség a férfival szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, vele szemben három évig terjedő szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

Fotó:illusztráció

Címkék: győr, vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.