Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

A részeg férfi tavaly márciusban szállt fel egy Salgótarjánból Hatvan felé közlekedő vonatra, majd kötekedni kezdett utastársaival, ezért azok a kalauzoknak panaszkodtak a férfi viselkedésére. 19 óra az utasok nyugalma miatt Pásztón leszállították őt a vonatról.

A férfi ezen annyira felháborodott, hogy szitkozódni kezdett, és az állomáson a kalauzra támadt,aki a vita elől az irodába menekült, és magára csukta az ajtót.

A férfi erre ököllel ütni kezdte az ajtó üvegét, majd berontott az irodába, és meg akarta ütni a kalauzt, aki lefogta, és kiterelte őt. A férfi ezután az egyik szemeteskukának a műanyag elemét leszedte, majd ütni kezdte vele a kalauzt, kiverte a kezéből a telefont, és a hangosbemondó kapcsolóját is megrongálta vele.

Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását, és a per költségének megfizetésére kötelezését javasolta a férfi számára - írja az Ügyészség oldala.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.