Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2013. December 11. 16:22, szerda | Helyi
Forrás: InfoGyőr/WK

Karácsonyi adománygyűjtés – Legyünk erősek együtt!

Karácsonyi adománygyűjtés – Legyünk erősek együtt!

A Győri Szuperinfó, az InfoGyőr és Kelemen Balázs győri származású profi bokszoló közösen, az előző évekhez hasonlóan karácsonyi adománygyűjtést szervez.A kezdeményezés célja, hogy a nélkülöző családok ünnepe boldogabban teljen. Külön öröm számunkra, hogy idén csatlakozott az akciónkhoz Kelemen Balázs is.

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy normál körülmények közt tölthesse az év legszebb ünnepét, és ajándékokkal lephessék meg szeretteiket. A rossz anyagi helyzetben élő gyermekek sokszor nem kapnak ajándékot, mert nincs miből. Sok esetben még az étel, és az alapvető háztartási kellékek is hiányoznak az otthonukból. Ezért szeretnénk kérni, hogy akinek van lehetősége adományozni a hátrányos helyzetben élő családoknak az 2013. december 16-ig, hétfőtől péntekig 16 óráig kérjük, hozza be irodánkba, erre a célra szánt adományait.

Elsősorban játékokra, könyvekre, meleg ruhaneműre, már nem használt, de működő elektronikai eszközökre, kisebb háztartási cikkekre, tartós élelmiszerekre van szüksége a hátrányos helyzetben élő családoknak.

Továbbá várjuk olyan családok levelét, akik szívesen fogadnának adományt, hogy az által kellemes, örömtelibb karácsonyuk legyen. A levélben kérjük, szerepeljen, hány gyermek van a családban illetve, hogy mire lenne szükségük.

Szuperinfó és az InfoGyőr közös gyűjtésének arca Kelemen Balázs már nem egyszer segített a rászoruló gyermekeknek. Tavaly a Mikulásgyárban vett részt csomagolásban, a Fóti gyermekotthonba jutatott ajándékokat, hiányzó tárgyakat, és szintén tavaly, Budapesten vittek ajándékokat a hátrányos helyzetben élő gyermekeknek. Így külön öröm volt számunkra, hogy olyas valaki csatlakozik az adománygyűjtő akciónkhoz, aki korábban is már adományozott, és ő maga segédkezett az adományok eljuttatásában.

Kelemen Balázs profi ökölvívó így nyilatkozott az adományozásról:
„Fontosnak tartom, hogy az intézményekben és a hátrányos helyzetben élő gyermekek is kapjanak ajándékot. Számomra öröm, hogy olyan családok karácsonyát tehetem boldogabbá, akiknek sajnos a napi megélhetés a cél."

Címünk: 9027 Győr, Tátika u. 1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 09:11, vasárnap | Helyi

Idén is virágba borul Győr

Megkezdődött Győrben az egynyári virágok kiültetése.

2024. Május 12. 08:12, vasárnap | Helyi

Itt az új évad: Klasszikusok könnyedén

Kihirdette új évadát a Győri Nemzeti Színház.

2024. Május 12. 07:09, vasárnap | Helyi

Sok helyen szükség volt már a JÉGER-re

Már az idei védekezési szezon első hetében bizonyított az Országos jégkármérséklő rendszer (JÉGER).

2024. Május 11. 09:16, szombat | Helyi

Öt év után nyerhet újra BL döntőt a Győri Audi ETO KC csapata

Sorsoltak a női kézilabda Bajnokok Ligájában.