Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 13. 19:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Karácsonyi vacsora, sajtóbeszélgetés az Audiban

Karácsonyi vacsora, sajtóbeszélgetés az Audiban

Hangulatos vacsorát tartott az Audi Hungária Motor Kft. Győrben. A kötetlen beszélgetés keretében nagyon sok fontos információ is elhangzott, íme néhány ezek közül:

A magyar építőipari cégek jól járnak! Az Audi 50 milliárdos üzlettel bízott meg cégeket.

Győrben, a 900 millió eurós Audi-beruházás építési, infrastrukturális munkáira a világcég eddig 200 millió euró értékben szerződött. Jó hír, hogy nagyrészt ezek magyar vállalkozásokkal zajlanak. Ez 50 milliárd forintos forgalmat jelent a magyar építőiparnak - tájékoztatott Johannes Roschek. Az Audi magyarországi pénzügyeiért felelős ügyvezető igazgatója hétfőn mondta ezt a szokásos karácsonyi vacsorán.

Még biztos számot nem tudtak mondani a győri vállalat idei eredményeiről, de az már látszik, hogy jobb évet zárnak a tavalyinál. Az elmúlt évben 4, 77 milliárd eurós, 1. 326 milliárd forintos forgalmat ért el. Az eredmény várhatóan a tavalyihoz hasonló lesz – tette hozzá. 2011-ben csaknem 1, 9 millió motort szereltek össze Győrben, ezen belül 14 új motorcsalád gyártását kezdték meg. Maradva kicsit még a számoknál, idén az Audi 900 új munkatársat vett fel, így az év végére eléri a 7. 400-at a foglalkoztatottak száma a győri gyárában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.