Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2010. Január 01. 08:04, péntek | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Karácsonykor találták meg a holttestüket

Karácsonykor találták meg a holttestüket

Az eddigi vizsgálatok alapján vélhetően megölte a feleségét, majd magával is végzett az a dédestapolcsányi férfi, akit az asszonnyal együtt még december közepén kezdtek keresni. Holttestüket végül karácsonykor találták meg, és mosta

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint a 44 éves férfi december 16-án csalta el 42 éves, válófélben lévő feleségét dédestapolcsányi otthonából azzal az ürüggyel, hogy elmennek vásárolni.

A kutatás december 24-én vezetett eredményre: a település mellett lévő erdős részen megtalálták a férfi holttestét, a helyszínen az orvos megállapította, hogy öngyilkos lett. Később nem messze innen, a hó alól előkerült a felesége holtteste is.

Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint a nőt valószínűleg a férje gyilkolta meg.


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint hatszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök

Hatszázötvennégy határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. December 06. 06:00, hétfő | Kék hírek

Halálos baleset történt Sárszentágotánál

Halálos közlekedési baleset történt a 63-as főúton Sárszentágotánál vasárnap délután, a helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2021. December 05. 16:31, vasárnap | Kék hírek

7 év börtön elől menekült, fejvadászok kapták el

Az 56 éves szlovák állampolgárságú férfit a magyar fejvadászok fogták el.

2021. December 05. 09:03, vasárnap | Kék hírek

Rendőrkézre került az agresszív potyautas

A szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal a 2-es számú villamoson, egy utast pedig bántalmazott is.