Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Február 08. 07:33, szerda | Belföld
Forrás: Ügyészség

Karamboloztak, majd összeverekedtek - Videóval

Karamboloztak, majd összeverekedtek - Videóval

Garázdaság vétsége miatt az Esztergomi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a két férfit, akik közlekedési vitájukat verekedéssel zárták.

Az elkövetők 2022. december 9-én, Esztergomban, egy közlekedési baleset miatt vitáztak egymással, majd dulakodtak. Ennek során megragadták egymás ruházatát, majd az egyik átlökte a másikat az árok túloldalára, majd ő is átlépett az árkon. A férfi hozzá lépett, megütötte, aki emiatt a földre esett. Ezután ez a férfi felállt, ő lépett a másikhoz közel, őt elgáncsolta, majd az így földre került ellenfelét ököllel többször megütötte. Végül a földön lévő férfit egyszer fejbe rúgta.

A fejbe rúgott férfinak 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte a sérülést okozó férfi megbüntetését.

Az ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság mindkét férfit egyaránt 240.000 forint pénzbüntetésre ítélte. Az elsőfokú ítéletet az ügyész tudomásul vette. Az egyik férfi vonatkozásában az ítélet jogerőssé vált, mert azt az elkövető és védője is tudomásul vette, a másik férfi és védője a jogorvoslati nyilatkozat megtételére három munkanapot tartott fenn.

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.